Stappenplan en werkwijze autorijschool Spoedcursus Autorijbewijs Hoofddorp

Spoedcursus Autorijbewijs Hoofddorp stappenplan

Stappenplan

Je hebt de wens om met spoed heel snel en voordelig met een spoedcursus en spoedopleiding je auto rijbewijs B te halen in Hoofddorp of in de buurt van Hoofddorp, hoe sneller hoe beter uiteraard.

Bij autorijschool Spoedcursus Autorijbewijs Hoofddorp kan je met spoed je autorijbewijs B te halen. Vanwege de verkorte en versnelde spoedcursus voor het autorijbewijs met meerder uren of dagen spoed autorijlessen volgen in langere lesblokken is het voordelig, snel en met spoed het autorijbewijs halen heel erg vlot binnen handbereik en daarom altijd maatwerk.

Onze compacte en duidelijke werkwijze is als volgt;

  1. 1. Inplannen van de rijtest
  2. 2. Samenstellen van het lespakket
  3. 3. De spoedcursus en spoedopleiding autorijbewijs
  4. 4. Praktijkexamen en onbeperkte CBR examengarantie
Spoedcursus Autorijbewijs Hoofddorp stappenplan

1. Inplannen van de rijtest

Nadat al je vragen door autorijschool Spoedcursus Autorijbewijs Hoofddorp zijn beantwoord zal er een autorijtest met je worden afgesproken.

2. Samenstellen van het lespakket

Tijdens de autorijtest word er gekeken hoe je technische aanleg is voor het autorijden, hoe je individuele prestaties zijn, hoe je leersnelheid is en hoeveel autorijlessen je nodig zult hebben om de eerste keer te kunnen slagen voor je snelcursus autorijbewijs.

Na afloop van de autorijtest word de uitslag met je besproken, word het lespakket voor je op maat afgestemd en de verkorte cursus en het rijexamen met je ingepland. Hierdoor weet je wat de kosten van het complete en voordelige rijlespakket zullen gaan bedragen en word er maatwerk geleverd waardoor je exact weet waar je aan toe bent. Je kan uiteraard aangeven als je de spoedopleiding voor het autorijbewijs gespreid in termijnen wenst te betalen, dat is altijd mogelijk!

Vergeet ons daarbij niet te machtigen zodat er geen vertraging bij de examenaanvraag kan ontstaan.

Spoedcursus Autorijbewijs Hoofddorp stappenplan

3. De spoedcursus en spoedopleiding autorijbewijs

Je kan nu met een gerust gevoel bij autorijschool Spoedcursus Autorijbewijs Hoofddorp de autorijlessen voor het snel halen van je autorijbewijs gaan volgen en naar je praktijkexamen toe werken. Naar wens kan er nog een tussentijdse toets worden ingepland, dit is een proefexamen bij het CBR.

Door het volgen van deze toets, welke je doet op 2/3 van je spoedopleiding, weet je precies wat je vorderingen zijn met de rijopleiding en kan je vrijstelling krijgen voor alle bijzondere verrichtingen op het echte rijexamen. Tevens heb je vervolgens bij het rijexamen minder examenstress omdat je reeds hebt kennis gemaakt met een examinator van het CBR. Daardoor verhoogt het nog meer de slagingskansen om de eerste keer te kunnen slagen voor je autorijbewijs wat altijd het doel zal zijn.

Spoedcursus Autorijbewijs Hoofddorp stappenplan

4. Praktijkexamen en onbeperkte CBR examengarantie

Het streven van autorijschool Spoedcursus Autorijbewijs Hoofddorp is dat je vanzelfsprekend de eerste keer slaagt met het zo snel mogelijk halen van je auto rijbewijs.

Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je gebruik maken van onze onbeperkte examengarantie van 12 maanden. Wij betalen voor jouw dan het nieuwe C.B.R. herexamen zodat je zelf veel geld kunt besparen en extra ruimte over hebt om de geadviseerde autorijlessen te nemen.

Je weet direct waar je aan toe bent en al je vragen worden beantwoord, maatwerk dus!

Spoedcursus Autorijbewijs Hoofddorp stappenplan